Autobanden: gratis montage

Autobanden met gratis montage: is dat de beste keuze? Als we autobanden wisselen berekenen we daarvoor altijd een lage prijs. Zonder voorrijkosten, om niet voor vervelende verrassingen te komen te staan.

We monteren de banden bij u op locatie, in Barendrecht en omgeving. Bijvoorbeeld in Ridderkerk en Rotterdam, net als in Zwijndrecht en in Alblasserdam. Met onze Mobiele Bandenservice, waarmee we gewoon naar u toe komen. Thuis of op het werk, om de banden te wisselen als u erop wacht of gewoon door kunt werken.

Gratis montage kunnen we op die manier helaas niet aanbieden, al zijn we onder de streep vaak goedkoper dan veel van onze collega’s. Dat komt door de lage prijs voor de banden, net als het scherpe tarief voor het monteren of wisselen. Bovendien doen we dat op locatie, waardoor het niet nodig is om naar een garage of werkplaats te komen.

Goedkope montage

Autobanden met gratis montage lijkt interessant, maar is het niet altijd. Soms liggen de autobanden prijzen inclusief montage al wat hoger, om u er vervolgens mee van dienst te kunnen zijn. Dan lijkt het goedkoper dankzij de gratis montage, maar hoeft dat het onder de streep niet te zijn.

In plaats daarvan kiezen we ervoor om standaard goedkope montage aan te bieden. Bij een set nieuwe banden die u heeft gekocht, net als wanneer u bestaande banden wilt wisselen. Zoals een set zomerbanden die u al heeft liggen, eventueel zelfs inclusief de velgen die u daarbij gebruikt.

We komen met onze Mobiele Bandenservice naar u toe, voor de montage op locatie. Niet gratis, maar wel voor heel voordelige tarieven. In de bus beschikken we over alle materialen en gereedschappen die we nodig hebben:

 • Balanceerapparaat
 • Bandendemontagemachine
 • Stroomaggregaat
 • Luchtkrik

Autobanden prijzen inclusief montage

Autobanden prijzen inclusief montageKiest u toch liever voor de prijs van autobanden inclusief montage? Houd er rekening mee dat dit onder de streep duurder kan zijn dan wanneer u los voor het monteren betaalt. Vergelijk altijd de totale kosten, zowel die voor de montage als die voor de banden zelf.

Met onze A-merken kiest u voor bijvoorbeeld Michelin, Vredestein en Dunlop. Banden van uitstekende merken, waarmee u op een veilige en comfortabele manier kunt rijden. Inclusief vakkundige montage, door onze ervaren monteurs. En zoekt u in plaats daarvan naar een goedkopere band, van een minder bekend merk? Daarover kunnen we u uitstekend adviseren.

De autobanden met gratis montage hoeven op die manier niet altijd de goedkoopste en beste keuze te zijn. Soms is het beter om daar iets meer kosten voor te maken, zodat u er de deur niet voor uit hoeft. Aan de andere kant is het voorrijden gewoon gratis, waardoor u daar geen kosten voor hoeft te maken. En we bij u langs komen op een moment dat het u goed uitkomt.

Online vergelijken: autobanden en montage

Vergelijk online zowel de autobanden als de mogelijkheden voor montage. Moet u daarvoor naar een werkplaats of een garage? Houd rekening met de tijd en moeite die het kost, nog los van de kosten voor de brandstof om er te komen. En wilt u de banden vergelijken? Let dan goed op drie belangrijke eigenschappen:

 • Zuinig rijgedrag
  Goede banden zullen zuinig rijden. Ze verlagen het brandstofverbruik, bijvoorbeeld dankzij een lagere rolweerstand. Een band waarvan u de investering op termijn vanzelf terugverdient, zodat u daar onder de streep een goedkope keuze mee maakt.
 • Prestaties bij regen
  Kunt u op nat wegdek op het laatste moment ineens een noodstop maken? Een belangrijke eigenschap van de banden, waarmee u kiest voor kwaliteit. Wij geven bij de banden aan wat u daarvan kunt verwachten.
 • Geluid bij rollen
  In alle rust rijden of last van veel omgevingsgeluid? Het type band draagt daar op een belangrijke manier aan bij. Kies banden die weinig geluid maken, om ze na het monteren heel comfortabel te gebruiken.

Benieuwd naar meer eigenschappen om de beste banden voor de montage te kiezen? We denken graag met u mee over wat er mogelijk is. Uiteraard op basis van lage kosten, ook al kunnen we de montage zelfs in Barendrecht en omgeving helaas niet gratis aanbieden.

Autobanden: gratis montage in Barendrecht en omgeving

Op zoek naar een voordelig alternatief voor autobanden met gratis montage in Barendrecht en omgeving? We houden de kosten om de banden te wisselen laag, net als wanneer het gaat om een compleet nieuwe set. Die je online bestelt, die we voor je meenemen en op locatie komen monteren.

Altijd op basis van lage montagekosten voor de autobanden, om u daar geen zorgen over te hoeven maken. Een voordelige keuze voor een set nieuwe banden. Of om de winterbanden en zomerbanden te wisselen, zodat u klaar bent om ook in het nieuwe seizoen weer veilig en comfortabel te rijden.

Voor autobanden op zoek naar gratis montage of meer weten over onze autobanden, montage en balanceren op locatie in Barendrecht en omgeving? Bel ons op telefoonnummer 06 147 99 741 (ook WhatsApp), stuur een e-mail naar info@bandentaxi.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.