Autobanden monteren Rotterdam

Nieuwe autobanden monteren in Rotterdam en omgeving? Laat uw eigen banden monteren door een ervaren vakman. Om de zomer- en winterbanden te wisselen of nieuwe autobanden onder de auto te zetten.

Al vanaf €16,25 per band, als het gaat om drie of meer van de banden. En combineert u dat met de buren of anderen in de straat? Dan betalen jullie zelfs bij één of twee banden per persoon het laagste tarief. Een voordelige keuze, waarvoor u kunt rekenen op een ervaren vakman die vlot en vakkundig werkt.

Autobanden laten monteren: lage prijs

De lage prijzen maken het heel voordelig om de banden te wisselen. Bijvoorbeeld als u die online heeft besteld of via Marktplaats goedkoop op de kop heeft kunnen tikken.

We hebben ervaring met alle merken, alle modellen en alle soorten banden voor alle auto’s. Gaat het om speciale all-seasonbanden of runflat-banden? Net als met zomer- en winterbanden en zelfs caravan- of trailerbanden kunnen we u daarmee goed van dienst zijn.

Autobanden thuis laten monteren

Nog geen banden gekocht en die het liefst thuis bij u in Rotterdam laten monteren? Gebruik dan onze gratis mobiele bandenservice. U bestelt de banden online, die we gewoon bij u op locatie komen monteren. De makkelijkste manier om de banden te wisselen, omdat u er de deur niet voor uit hoeft. Uiteraard komen we ook graag bij u langs voor de banden die u al heeft liggen.

Specialist in Rotterdam en omgeving

De autobanden monteren en een specialist gezocht in Rotterdam en omgeving? Wij verzorgen de montage volgens de belangrijke richtlijnen. Voor de bekende bandenmaten zoals de 205/55r16 en de 195/65r15 en voor de minder voorkomende afmetingen.

Eigen autobanden (thuis) laten monteren? Bel ons op telefoonnummer 06 147 997 41 (ook WhatsApp), stuur een e-mail naar info@bandentaxi.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!