autobanden vergelijken

Autobanden vergelijken

Autobanden vergelijken? De beste manier om daar een keuze uit te maken. Voor zomerbanden, winterbanden en All Season banden, als veilige keuze om zorgeloos de weg op te gaan.

Benieuwd waarop te letten bij een vergelijking, om de autobanden zo goed en goedkoop mogelijk aan te schaffen? Inclusief montage op locatie, waarmee we ervoor zorgen dat u er meteen op weg kunt rijden.

Waarop letten bij een vergelijking?

De autobanden vergelijken, maar weet u niet goed waarop te letten? We zetten de belangrijkste tips voor u op een rij:

 • Breedte
  Kijk goed naar de breedte van de band, het eerste cijfer dat erop staat aangegeven. Kijk naar de banden onder de auto, om onder andere de breedte af te lezen.
 • Hoogte
  Minstens zo belangrijk als de breedte, om de juiste bandenmaat te kiezen. Het gaat om het tweede getal dat op de band staat aangegeven, na de breedte.
 • Diameter
  Belangrijk in relatie tot de velgen die u gebruikt. Ook de diameter staat aangegeven op de banden, met een ‘r’ ervoor. De breedte, hoogte en diameter vormen de code om nieuwe banden te bestellen.
 • Snelheidsindex
  Kies banden die geschikt zijn voor de maximale snelheid van uw auto. Een veilige keuze, waarmee u bovendien voldoet aan de verplichtingen en wettelijke richtlijnen.
 • Seizoen
  Op zoek naar zomerbanden, winterbanden of All Season banden? Let op het seizoen waar de banden voor geschikt zijn.
 • Draagvermogen
  Kies autobanden die voldoende draagvermogen te bieden hebben, voor het gewicht van de auto. Ga uit van het gewicht met jou als bestuurder, de passagiers en eventuele bagage.

Autobanden vergelijken: online assortiment voor Barendrecht

Autobanden vergelijken en laten monteren in Barendrecht en omgeving? Bekijk onze aanbiedingen , bijvoorbeeld voor de modellen van Michelin.

Autobanden vergelijken of meer weten over onze autobanden, montage en balanceren op locatie in Barendrecht en omgeving? Bel ons op telefoonnummer 06 147 99 741 (ook WhatsApp), stuur een e-mail naar info@bandentaxi.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.