Autobanden online

De autobanden online bestellen? Het is de makkelijkste manier, door binnen ons brede aanbod aan te geven waar u naar op zoek bent. Er staan meer dan 100.000 banden in het depot, waardoor we die daarna snel kunnen leveren.

De autobanden zijn goed van kwaliteit, hebben een lage prijs en zijn natuurlijk beschikbaar in de bandenmaat waar u naar op zoek bent. Op die manier helpen we u online een goede keuze te maken. En komt u er zelf niet helemaal uit? Maak een foto van de huidige banden, zodat we met u mee kunnen kijken. 

Bandenmaat en merk

Benieuwd hoe u online de juiste nieuwe autobanden kunt bestellen? Het is vooral belangrijk om goed naar de bandenmaat te kijken. Het gaat bijvoorbeeld om 195 55 r16. Dit staat voor de breedte, de hoogte en de diameter van de velg die u gebruikt.

Kijk daarna naar het merk waarvan u de banden graag wilt bestellen. Dus zoekt u naar een A-merk, een B-merk of een budget C-merk om op de kosten te besparen? U bepaalt, omdat wij u het volledige assortiment aanbieden. 

Autobanden online

U bestelt de autobanden online, waarna wij er meteen voor u mee aan de slag gaan. We zorgen ervoor dat de banden snel beschikbaar zijn, waarna we die in veel gevallen gewoon bij u op locatie kunnen komen monteren. Dus woont u in Barendrecht of omgeving? We komen naar u toe met onze mobiele bandenservice, zodat u voor het wisselen de deur niet meer uit hoeft. 

Vragen over autobanden online of hulp nodig bij de juiste keuze? Bel ons op telefoonnummer 06 147 99 741 (ook WhatsApp), stuur een e-mail naar info@bandentaxi.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.