Velgen en remmen

Bandentaxi verkoopt velgen en vervangt remblokken en remschijven

Wij verkopen nieuwe velgen en vervangen uw versleten remblokken en remschijven. Alle bekende merken kunnen we leveren en monteren met garantie. Gegarandeerd goedkoper dan de gemiddelde garages en dealers. Zelfs levering van velgen en vervangen van remmen doen we bij u thuis of op het werk. Want met onze goed uitgeruste Mobiele bandenbus kunnen we deze werkzaamheden op locatie uitvoeren.

Velgen kopen

Bepaalde velgen op het oog? Informeer dan ook eens bij ons! Wij zoeken persoonlijk naar de goedkoopste leverancier of een vergelijkbare model.

Voor het overzetten van uw huidige banden hanteren we €16.25 per band. De ventielen zijn gratis. Heeft u ook nieuwe banden nodig, laat ons dat ook weten. Wij maken dan een voordelig setprijs voor u.  De montage gebeurt op locatie zodat u niet met de velgen hoeven te sjouwen.  Makkelijker en goedkoper is haast onmogelijk!

Nieuwe velgen kunt u uitzoeken op onderstaande twee websites. Geef aan ons door welke type je hebt gezien en er wordt een vrijblijvend offerte gemaakt. Zoekt u bepaalde merk, ook dat is geen probleem. Mail het merk en type en wij zoeken het voor u uit.

Reedijk:

Wielengids:

Remblokken e/o remschijven vervangen kosten tussen €110 -€350

Wij kunnen op locatie uw remmen vervangen. Of het nou om alleen remblokken gaat of ook de remschijven, wij kunnen het allemaal zeer goedkoop voor u regelen. Gebruik het contactformulier en vermeld het kenteken zodat wij een vrijblijvend offerte kunnen mailen. Wij gebruiken alleen bekende merken zoals Bosch, ATE of TRW. Door de jarenheen, weten wij dat dit de enige merken zijn die het goed doen. Geen piepende remmen of krommen remschijven.
Onze inkoop doen we online zodat u de scherpste prijs krijgt:

Goedkope remmen en remschijven

Remblokken en remschijven