Online winterbanden kopen

U bent op zoek naar winterbanden? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

 Tot wel 50% korting 

 +100.000 banden in depot 

 Professionele montage en balanceren aan huis

VOLLEDIGE garantie op winterbanden en montage

 OOK op zaterdag en zondag geopend

Op zoek naar kwalitatieve en goedkope winterbanden kopen tegen inkoopprijzen? Dan bent u bij Bandentaxi aan het juiste adres. De stabiliteit en kwaliteit van uw autobanden zijn essentieel voor een veilig gevoel op de weg. U kunt bij ons winterbanden kopen die voldoen aan alle veiligheidseisen waarmee u profiteert van onze lage prijzen. Wij vinden het belangrijk dat u altijd met een veilig gevoel de weg op gaat en helpen u om ongevallen te voorkomen.

”BandenTaxi is gespecialiseerd in het leveren en monteren van kwalitatieve winterbanden van alle bandenmerken en voor alle automerken. Winterbanden kopen doet u dus bij Bandentaxi”

Winterbanden kopen en laten monteren

Onze unieke service bestaat onder andere uit het op locatie monteren van uw autobanden. U geeft aan in welke auto u rijdt en kiest een nieuwe set winterbanden. U kunt dan uw winterbanden kopen. Wij garanderen dat wij aanzienlijk goedkoper zijn dan onze concurrenten, bij ons weet u altijd zeker dat u de laagste prijs betaalt en bovendien de beste service ontvangt. Winterbanden kopen bij Bandentaxi zeer betaalbaar. Dankzij onze kennis op het gebied van montage en selectie van winterbanden kunnen wij u helpen bij iedere stap en zult u altijd de juiste winterbanden kopen. Van Mercedes tot Audi en geschikt voor ieder seizoen.

Winterbanden kopen in alle maten en uitvoeringen

Ieder voertuig is anders en ook ieder seizoen vereist een ander profiel. Winterbanden kopen gaat gemakkelijk bij Bandentaxi. Wij hebben voor alle bandenmaten een uitgebreide voorraad zodat u altijd de juiste winterbanden met het juiste profiel koopt. Wij voorzien u van professioneel advies bij het maken van een selectie uit de winterbanden, u kunt uw winterbanden kopen en wij komen bij u langs om de nieuwe bandenset te monteren. Zo hoeft u zelf geen enkele moeite te doen om uw auto te laten voldoen aan de laatste kwaliteitseisen en zorgen wij ervoor dat u weer met een veilig gevoel de weg op gaat.

”Winterbanden kopen was nog nooit zo eenvoudig en goedkoop.”

Winterbanden kopen tegen inkoopprijzen

Wanneer u een nieuwe bandenset onder uw auto laat monteren wilt u niet teveel betalen. Winterbanden kopen doet u bij Bandentaxi tegen inkoopprijzen en u geniet hierdoor van ruim 45% korting op de normale prijs. Wij komen gratis naar u toe om de autobanden te monteren, u betaalt hiervoor slechts 15 euro per band aan montage. Zo kunt u gemakkelijk winterbanden kopen inclusief montage – en het kost u slechts enkele minuten van uw tijd. Goedkope winterbanden kopen is eenvoudig en snel bij Bandentaxi.nl

Voordeel bij ons winterbanden kopen is:

  • Verkoop en montage door 1 bedrijf
  • Garantie op banden en montage
  • Mogelijkheid tot achteraf betalen
  • Gratis mobiele bandenservice