205 55 r16 zomerbanden

205 55 r16 zomerbanden gezocht? Een populaire maat, waar veel auto’s in Nederland mee rijden. Auto’s van verschillende merken, waarvoor u online de banden kunt bestellen die u nodig heeft. Speciaal voor het zomerseizoen, net als voor de winter of op basis van All Season.

Bekijk ons online assortiment met zomerbanden in deze maat, speciaal geschikt voor uw auto. En kies voor een specifiek merk, let op de snelheidsindex en vraag onze specialisten naar meer belangrijke informatie. Onze monteurs denken graag met u mee, zodat u de juiste autobanden bestelt. Om veilig en comfortabel te rijden, na een vakkundige montage die niet veel hoeft te kosten. En waar u in Barendrecht en omgeving bovendien de deur niet voor uit hoeft.

Zomerbanden in 205 55 r16: wat betekenen de maten?

Benieuwd wat de maten van 205 55 r16 zomerbanden eigenlijk betekenen? We zetten de drie belangrijke eigenschappen voor u op een rij:

  • 205: breedte van de band
    Het is de breedte van de band in millimeter. Afgestemd op het type auto dat u rijdt en de snelheidsindex die daarbij past. Om voldoende grip te bieden, zowel om te remmen als om op te kunnen trekken.
  • 55: hoogte van de band
    De hoogte van de band, gemeten vanaf de bovenkant van de velg tot aan de bovenkant van de band. Het geeft aan hoe comfortabel de band rijdt, in combinatie met de velgen die u op de auto gebruikt.
  • r16: diameter van de velg
    De diameter van de velg, waar de band omheen moet komen. Het maakt daarbij niet uit of u gebruik maakt van stalen of lichtmetalen velgen.

Heeft u vragen over andere eigenschappen van de 205 55 r16 zomerbanden? Vraag het onze specialisten, die u er meer over kunnen vertellen. Ontdek op die manier of dit de juiste band is voor uw auto, zodat u daarmee weer veilig en comfortabel de weg op kunt.

205 55 r16 zomerbanden: Barendrecht en omgeving

Zoekt u naar 205 55 r16 zomerbanden voor een scherpe prijs? Bestel ze online, bijvoorbeeld tijdens onze zomerbanden actie. Op die manier weet u zeker dat u daarvoor niet te veel betaalt, ook niet als u kiest voor onze A-merken.

Tip: heeft u al zomerbanden in deze maat? We komen die graag voor u wisselen, zowel voor de winter als wanneer de zomer weer aanbreekt.

Bestel de 205 55 r16 zomerbanden online, dan zorgen wij voor de goedkope en vakkundige montage. In Barendrecht, net als in Zwijndrecht en bijvoorbeeld Alblasserdam.

205 55 r16 zomerbanden gezocht of meer weten over onze autobanden, montage en balanceren op locatie in Barendrecht en omgeving? Bel ons op telefoonnummer 06 147 99 741 (ook WhatsApp), stuur een e-mail naar info@bandentaxi.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.