225 45 r17 zomerbanden

225 45 r17 zomerbanden kopen? De beste keuze voor uw auto, bijvoorbeeld als u daar nu al gebruik van maakt. Bestel ze online en laat ze gewoon bij u thuis monteren, zodat u daar de deur niet voor uit hoeft.

U kunt online de zomerbanden kopen , zowel in deze bandenmaat als wanneer u een andere maat nodig heeft. Eenvoudig vast te stellen, door goed te kijken naar de banden die nu onder de auto zitten.

Tip: niet zeker of u 225 45 r17 zomerbanden nodig heeft? Maak een foto van de huidige banden, dan kijken we graag met u mee. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Hoogte, breedte en diameter

Benieuwd hoe de bandenmaat is opgebouwd, zoals die voor de 225 45 r17 zomerbanden? Het gaat om 3 eigenschappen:

  • 225: de breedte
    Het is de breedte van de band, in millimeter. Een belangrijke maat, afgestemd op bijvoorbeeld de snelheidsindex en de grip die de auto moet ontwikkelen.
  • 45: de hoogte
    De hoogte van de banden, gemeten in millimeters. Het gaat om de hoogte van de bovenkant van de velg tot aan de bovenkant van de band.
  • r17: de diameter
    De grootte van de velg, waar de band omheen gaat. Of u stalen velgen of lichtmetalen velgen gebruikt maakt daarbij niet uit.

225 45 r17 zomerbanden: Barendrecht en omgeving

225 45 r17 zomerbanden kopen? We leveren ze in Barendrecht en omgeving, met onze Mobiele Bandenservice. Bijvoorbeeld van een merk als Michelin , Vredestein of Pirelli, net als van andere merken. Voor de beste zomerbanden , waarvoor u online een scherpe prijs betaalt.

225 45 r17 zomerbanden gezocht of meer weten over onze autobanden, montage en balanceren op locatie in Barendrecht en omgeving? Bel ons op telefoonnummer 06 147 99 741 (ook WhatsApp), stuur een e-mail naar info@bandentaxi.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.