Autobanden Capelle aan den IJssel

De beste mobiele bandenservice voor uw autobanden in Capelle aan den IJssel.
Heeft u al eens gehoord van de unieke bandenservice van Bandentaxi? Als u door ons nieuwe autobanden laat monteren, dan behoort het lange wachten bij een garage voorgoed tot de verleden tijd. Bandentaxi komt namelijk bij u langs om autobanden in Capelle aan den IJssel te monteren. Wij verzorgen de montage op een tijdstip dat u het beste uitkomt, en kunnen bijvoorbeeld ook op uw werkadres langskomen om daar de montage uit te voeren. Onze professionele medewerkers verzorgen deze service snel, veilig en voordelig. Zo kunt u er ook voor kiezen uw nieuwe banden bij ons te kopen. Bandentaxi garandeert hier de laagste prijs, die vaak tot wel 50 procent lager ligt dan de standaard verkoopprijs.

De beste bandenservice van Capelle aan den IJssel

Op zoek naar banden in Capelle aan den IJssel? Bij ons wordt u snel aan nieuwe banden geholpen. De methode van Bandentaxi is eenvoudig te omschrijven. U neemt contact met ons op en geeft aan voor welk type auto u banden zoekt. Wij kunnen u eventueel adviseren over de soort banden, waarna we samen een tijdstip afspreken waarop we de banden in Capelle aan de IJssel komen monteren. Onze speciaal ingerichte bus rijdt bij u voor op het tijdstip dat is afgesproken, waarna we professioneel de banden voor u vervangen. We zorgen er nog voor dat de banden perfect wordt gebalanceerd, zodat u veilig weer de weg op kunt.

Banden in Capelle aan den IJssel tegen de beste prijzen.

Onze bandenservice voor Capelle aan den IJssel is niet alleen professioneel en grondig, maar ook nog eens voordelig. Als u de te monteren banden bij ons koopt krijgt u deze tegen inkoopprijs, wat tot wel 50 procent korting oplevert ten opzichte van de standaard prijs voor deze banden. Het monteren kost dan, bij montage vanaf 4 banden, 16,25 euro per band. Deze prijs hanteren we ook als u de banden al vantevoren ergens anders heeft gekocht. Wij werken samen met diverse online bandenleveranciers, zoals Oponeo Wij monteren de hele week door autobanden in Capelle aan den IJssel, ook op zaterdag en zondag. De vaste lage montageprijs per band blijft ook op deze dagen hetzelfde.

Bandentaxi uw bandenspecialist!

Ga naar de autobanden webshop…