Autobanden Rotterdam

Autobanden aan huis laten monteren in Rotterdam Zijn de banden van uw auto aan vervanging toe? De Bandentaxi zorgt ervoor dat u snel weer nieuwe banden onder uw auto heeft zitten. U hoeft hiervoor niet langs bij een garage, de Bandentaxi komt bij u langs! Maak eenvoudig een afspraak en wij komen op het afgesproken tijdstip bij u thuis, of op het werk, aan de deur. In onze speciale bus hebben wij al het gereedschap zitten dat nodig is om de versleten banden te demonteren en nieuwe banden te monteren. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat deze banden perfect worden gebalanceerd. Op zoek naar autobanden in Rotterdam? De Bandentaxi is de ideale bandenservice voor Rotterdam en omstreken. Geniet van onze mobiele bandenservice en koop de banden bij ons.

Nieuwe banden in Rotterdam laten monteren

Onze bandenservice voor Rotterdam en omstreken biedt een groot aantal voordelen ten opzichte van het laten monteren van nieuwe banden bij een garage. Het gemak van onze service springt daarbij misschien het meest in het oog, maar er zijn nog meer voordelen aan onze service. Zo bieden wij autobanden aan tegen de scherpste prijzen. U betaalt bij ons voor banden in Rotterdam tot wel 50% minder! Daarnaast bent u bij ons niet gebonden aan standaard openingstijden. Als u bijvoorbeeld alleen tijd heeft op zondag, dan komen wij met uw nieuwe banden ook in het weekend naar u toe! U betaalt daarvoor dezelfde lage prijs als wanneer wij doordeweeks uw banden zouden vervangen.

Nog meer voordelen van de Bandentaxi

Op zoek naar autobanden in Rotterdam? De Bandentaxi heeft een groot assortiment banden voor u in voorraad, Zo hebben wij winterbanden, zomerbanden, 4 seizoenen banden (ook wel all season banden) en runflatsbanden in alle soorten en maten. Bij het maken van een afspraak vertelt u ons welke auto en welk model voorzien moeten worden van nieuwe banden maat en eventueel merk en type u zoekt, en wij zorgen ervoor dat het meest goedkope, juiste setje onder uw wagen wordt gemonteerd. U wilt winterbanden gemonteerd hebben? Of gewoon een nieuw stel zomerbanden omdat de oude banden aan vervanging toe zijn? Onze professionele medewerkers maken dit in een handomdraai voor u in orde. U bent met onze service nooit meer uren kwijt aan wachten in een garage. Wij komen langs op het door u gewenste tijdstip, zodat u snel weer veilig de weg op kunt.

Bandentaxi uw bandenspecialist!

  • 200.000 banden op voorraad.
  • Gratis aan huis gemonteerd.
  • Uw eigen banden gebruiken? Geen probleem!
  • Altijd voor vaste lage prijzen.

Ga naar de webshop…