255/55r16 all season banden

Zon of regen, storm of sneeuw – met all season banden kom je veilig thuis

Is het u ook wel eens opgevallen dat heel Nederland in de file lijkt te staan als het regent of sneeuwt? Bij mooi weer en droog wegdek rijdt iedereen lekker door, maar bij nat wegdek of gladheid op de weg loopt alles vast. Dat komt doordat veel automobilisten weten dat de wegligging van hun banden onder die condities een stuk minder is. Daarom nemen ze hun snelheid terug. Er zijn ook automobilisten die hun kunnen overschatten, wat leidt tot een hoger aantal ongelukken dan normaal. En dus (nóg) meer fileleed.

Een 255/55r16 all season band: voor alle omstandigheden

Jammer genoeg lijkt het weer in Nederland de laatste jaren alleen maar grimmiger te worden. Daardoor is het steeds moeilijker om vooraf in te schatten wat de omstandigheden op de weg zijn. Het wordt dus steeds belangrijker dat uw auto de juiste banden heeft. Banden die u onder alle omstandigheden veilig houden.

All season banden van formaat 255/55r16 zijn de perfecte combinatie van zomer- en winterbanden. Dat is vooral zichtbaar in het profiel, dat het ontwerp van een zomerband combineert met dat van een zomerband. Ook het materiaal is een combinatie van zomer- en winterband. Met all season banden kunt u daardoor het hele jaar rekenen op een goede wegligging, voldoende grip en geringe slijtage.
De all season banden met formaat 255/55r16 worden het meest verkocht. Fabrikanten zijn dol op dit formaat band, want ze worden gebruikt voor middenklassers zoals de Opel Zafire of de Ford Focus en voor de grotere middenklasse zoals de Audi A3 en de BMW1-serie.

Een All season band is in Nederland in alle omstandigheden een geschikte band. Rijdt u echter ook buiten Nederland? In sommige Europese landen is het verplicht om bij winterse omstandigheden op winterbanden te rijden.

All season banden 255/55r16 altijd, overal

Wilt u voortaan ook onder alle omstandigheden het gevoel hebben dat u veilig zit in uw auto? Dan is het tijd voor zomerbanden. Bandentaxi monteert de zomerbanden (255/15r16) van uw favoriete merk wanneer u dat maar wilt, waar u dat ook wilt in de regio Rotterdam, Barendrecht, Rhoon, Ridderkerk, Poortugaal.

Groot aanbod all season banden 255/55r16

Als u zelf al banden heeft aangeschaft, komt Bandentaxi deze graag voor u monteren. Maar Bandentaxi heeft ook een groot assortiment all season banden 255/55r16 van alle merken, waaronder grote namen als Vredestein, Pirelli en Continental. U heeft een ruime keuze, waardoor het misschien moeilijk is om de perfecte band te selecteren. Daarom kunt u de all season banden filteren op wegligging, brandstofverbruik en geluidsniveau.

All season banden 255/55r16 tegen de scherpste online prijs

De all season banden 255/55r16 van Bandentaxi behoren tot de laagste prijzen die u online vindt. Dat komt doordat Bandentaxi geen duur garagepand hoeft te financieren: Bandentaxi werkt altijd op locatie, met een mobiele bandenservice. Daardoor kan de montage van uw banden op elke plek in het werkgebied (Rotterdam, Barendrecht, Rhoon, Ridderkerk, Poortugal) gebeuren, tegen lagere kosten.
De lage prijs gaat niet ten koste van de kwaliteit. Bandentaxi verkoopt alleen kwalitatief goede all season banden, die ook nog eens worden gemonteerd door eigen monteurs met jarenlange ervaring. Daarbij wordt de beste apparatuur gebruikt. Bandentaxi doet alles voor een veilige rij-ervaring. Doorom krijgt u een maand garantie op de montage. Merkt u iets ongebruikelijks? Dan zoeken de monteurs van Bandentaxi dit voor u uit.

Veilig achteraf betalen

Met de all season banden 255/55r16 gaat u veilig de weg op. Het bestellen van banden bij Bandentaxi is net zo veilig, want u betaalt de factuur pas achteraf, nadat de door u bestelde vierseizoenenbanden al zijn gemonteerd. Zo weet u zeker dat u krijgt wat u heeft besteld.

255/55r16 all season banden

Je zou ook interesse kunnen hebben in