autobanden kopen

Autobanden kopen

autobanden kopen2020 is een raar jaar. Dat zullen we je niet hoeven vertellen. Van de ene op de andere dag moesten we thuiswerken. Een avondje in de kroeg, of lekker met al je vrienden naar het restaurant zat er ineens niet meer in. Nuchter als we zijn, we slaan ons er wel doorheen. Het is soms even improviseren, maar we vinden altijd een manier om de dingen gedaan te krijgen. Thuiswerken is van het ene op het andere moment de standaard geworden. Zelfs de grootste digibeet neemt nu deel aan online meetings alsof hij nooit anders heeft gedaan. Dat is, wat ons betreft, een van de weinige positieve effecten van covid-19.

Ook buiten het werk doen we de dingen anders.  Als we niet naar het restaurant kunnen, komt het restaurant bij ons. We stappen vaker op de fiets om buiten te recreëren, of we gaan de natuur in. We zijn erg creatief geworden om het normale leven zoveel mogelijk door te laten gaan.

Bij sommige dingen kost het weinig moeite om de normaliteit te vinden. Neem het kopen van autobanden. Dat gaat nog altijd hetzelfde. Bij bandentaxi.nl was het “nieuwe normaal” altijd al normaal.

Goedkope autobanden online besteld…

Online werken was voor ons al normaal. Althans, voor een groot deel. Want autobanden kopen, dat deed je altijd al heel makkelijk via onze webshop. Dat is niet alleen makkelijk, maar meestal ook stukken goedkoper dan wanneer je jouw autobanden zou kopen via je vaste garage.  Trouwens, niet alleen de montage van de autobanden is goedkoper. Aan het kopen van autobanden hangt bij Bandentaxi.nl sowieso een verrassend laag prijskaartje.

Qua keuzemogelijkheden kun je bij ons alle kanten op. Zo kun je autobanden kopen van budgetmerken, maar ook van topmerken als Michelin, Pirelli en GoodYear.  Je kunt bij ons niet alleen terecht voor veelvoorkomende bandenmaten als 205/55 r16, 195/65 r15, 225/40 r18, 185/65 r15 en 225/45 r17, maar ook voor banden die minder vaak voorkomen.

Dankzij de handige filters krijg je in een paar klikken een overzicht van alle banden die aan je eisen voldoen. Kies welke autobanden je wilt kopen. Wil je winterbanden, of toch All season autobanden kopen? En als je toch bezig bent, misschien zijn je zomerbanden ook wel aan vervanging toe. Verfijn je keuze door te filteren op andere eigenschappen zoals de mate van grip op de natte weg, het geluidsniveau en het brandstofverbruik en plaats in een paar kliks jouw bestelling.

… en gewoon thuis gemonteerd

Na het kopen van de perfecte autobanden voor jouw situatie moeten ze op je auto gemonteerd worden. Deze bandenwissel kun je laten uitvoeren door je vaste garage. Maar dat is vaak lastig in te plannen. Bovendien rekenen de meeste garages de hoofdprijs om banden te monteren die je niet bij hen hebt gekocht. Daar gaat je voordeel.

Kies voor gemak én een lage prijs, kies voor de mobiele bandenservice van Bandentaxi.nl. We komen de door jou bestelde autobanden niet alleen thuisbrengen wanneer het jou uitkomt, maar we monteren ze ook gelijk voor je.  Dit kost je slechts (vanaf) € 16,25 per band.

De mobiele bandenservice van Bandentaxi.nl is beschikbaar in de regio Barendrecht / Rotterdam (Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht, Hendrik ido Ambacht, Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Schiedam , Vlaardingen).

Autobanden kopen zonder risico

Bij het kopen van autobanden draait het in de eerste plaats om veiligheid en comfort. Daarom bieden we alleen de beste autobanden aan in onze webshop. Maar veiligheid en comfort gaan niet alleen over de banden zelf.

Ook het bestelproces moet veilig en gemakkelijk zijn. Daarom betaalt u bij ons pas nadat de banden al gemonteerd zijn. Zo weet je bij het kopen van nieuwe autobanden absoluut zeker dat je krijgt waarvoor je betaald hebt.

Autobanden kopen

Je zou ook interesse kunnen hebben in