winterbanden monteren

Thuiswerken is standaard, maar soms moet je de weg op

winterbanden monterenTech guroes roepen al decennia dat we werken steeds tijd- en locatieonafhankelijker kan (en moet) worden. De film “The Net” met Sandra Bullock illustreert dit op spannende wijze. Sinds het verschijnen van die film in 1995 is een kwart eeuw verstreken. In die tijd zijn we langzaam steeds meer gaan thuiswerken. De verandering ging echter langzaam. De kantoortuin, met al zijn nadelen, bleef echter de norm.  Thuiswerken bleef voorbehouden aan een kleine groep en meestal incidenteel of beperkt tot een dag per week. En toen…sloeg corona toe. Een ramp, die ons allemaal hard heeft getroffen.

Het zal niet nodig zijn om de problemen die corona heeft opgeleverd te benoemen. Die ziet iedereen. Voor veel mensen is de huidige periode uitdagend, voor sommigen te uitdagend. De overheid doet wat ze kan om de gevolgen te verlichten, maar toch ervaren veel mensen stress, angst en soms depressie. Om deze periode goed door te komen, is het belangrijk optimistisch te blijven, te zoeken naar lichtpuntjes.

Hét lichtpuntje van 2020 is waarschijnlijk de grote doorbraak van thuiswerken. Van de ene op de andere dag was thuiswerken de norm. Stond je normaal gesproken onder druk om fysiek op kantoor te komen, ineens moet je jezelf verantwoorden wanneer je jouw werk niet gewoon thuis doet. Ook vanaf de keukentafel kun je met je laptop prima inloggen op het netwerk.

Natuurlijk brengt thuiswerken nieuwe uitdagingen met zich mee. Vooral het combineren van thuiswerken met andere taken, zoals de zorg voor de kinderen, vergt de nodige flexibiliteit.  De meeste mensen hebben inmiddels een goed werkbare routine gevonden waarin thuiswerken met andere zaken kan worden gecombineerd.

Vergeet je auto niet

Er is echter één ding waar je waarschijnlijk niet aan gedacht hebt. Nu je aandacht er volledig op gericht is geweest thuis alle ballen hoog te houden, heb je waarschijnlijk minder tijd besteedt aan je auto. Waarom zou je ook, want die staat gewoon voor de deur (en vraagt ook geen aandacht).

Als je ondanks het thuiswerken toch naar kantoor, of naar een klant, moet, stap je in en ga je op weg. Wat je waarschijnlijk vergeten bent, is dat het allang tijd was om de winterbanden te monteren. Zodra de temperatuur lager is dan 7 graden Celsius bieden winterbanden veel meer grip op de weg. Normaal gesproken zou je daarom al in oktober je banden hebben laten wisselen.

Ben jij ook vergeten om je banden te wisselen? Wees gerust, je bent niet de enige. Bovendien kun je dit alsnog laten doen.

Gewoon thuis winterbanden monteren

Een afspraak met je vaste garage is snel gemaakt. Maar wist je dat er een alternatief bestaat? Wist je ook dat dit alternatief vaak goedkoper is én makkelijker? Met een mobiele bandenservice worden je winterbanden gemonteerd waar en wanneer het jou uitkomt. Zelfs hiervoor hoef je dus je huis niet uit.

Voor wie in de regio rondom Barendrecht woont (Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht, Hendrik ido Ambacht, Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Schiedam , Vlaardingen) kan gebruik maken van de mobiele bandenservice van Bandentaxi.nl. Deze dienstverlening is verrassend goedkoop, met een prijs vanaf slechts € 16,25 per band, en uitermate flexibel. Dankzij de speciale bus kunnen we overal werken, ook zonder elektriciteitsaansluiting. Bovendien zijn we ook ook beschikbaar op zaterdagen, zondagen en op feestdagen.

Heb je nog geen winterbanden? Dan is het kopen van  goede en goedkope autobanden in onze webshop in slechts enkele muisklikken geregeld. Omdat we begrijpen dat je zeker wilt weten dat je krijgt waarvoor je betaald, hoef je bij ons pas ná montage te betalen.

Het gemak van thuiswerken heb je inmiddels leren kennen. Dus waarom niet thuis je banden laten vervangen?

Thuiswerken is standaard, maar soms moet je de weg op

Je zou ook interesse kunnen hebben in