Mobiele bandenservice Barendrecht: winterbanden terwijl je werkt

Moest jij vanochtend ook weer krabben? Inderdaad, de winter is weer in het land. Dat betekent dat het ’s nachts weer stukken kouder is. Maar ook overdag kan het onverwachts glad zijn. Winterbanden houden je veilig op de weg.

Veiliger op de weg met winterbanden

De Nederlandse winters zijn over het algemeen redelijk mild. Zelfs wanneer we te maken hebben met heel strenge winters, valt er over het algemeen weinig sneeuw. Het aantal dagen per jaar dat het verkeer enorm veel last heeft van winterse omstandigheden is beperkt.

Toch zijn ook in Nederland winterbanden een goed idee. Want wist je dat winterbanden al meerwaarde bieden wanneer de buitentemperatuur 7 graden Celsius is? Die temperatuur is in Nederland al een stuk normaler dan hevige sneeuwstormen.

Ook als het niet vriest en er geen ijzel ligt, zorgen winterbanden voor veel betere wegligging en rijgedrag dan zomerbanden. Dat komt doordat winterbanden zijn gemaakt van een speciaal soort rubber dat ook bij lagere temperaturen zacht blijft. Daardoor maakt de band meer contact met het wegoppervlak, met betere grip als gevolg.

Vergelijk het een beetje met de zolen onder je schoenen. Je zomerschoenen hebben waarschijnlijk een redelijk gladde zool. Maar in de winter ga je op zulke schoenen al snel onderuit. Dan heb je winterschoenen nodig, met meer profiel en betere grip.

Door thuiswerken de bandenwissel vergeten?

Het is heel goed mogelijk dat je nog niet aan de bandenwissel hebt gedacht. Dit jaar is immers alles anders. De kans is groot dat je dagelijkse woon-werkverkeer plaats heeft gemaakt voor een extra kop koffie in de keuken, waarna je de laptop openklapt en lekker gaat thuiswerken.

Dankzij de bijzondere omstandigheden waaronder we dit jaar moeten werken ben je hoogstwaarschijnlijk minder vaak op de weg. Maar ook al maak je minder kilometers, je wilt de kilometers die je maakt wél weten dat je veilig bent.

Winterbanden wisselen ook bij thuiswerken mogelijk

In normale jaren zou je gebruik maken van een mobiele bandenservice. Terwijl je werkt, komen de deskundige monteurs naar je werkplek om ter plekke je zomerbanden te vervangen door winterbanden. Dankzij de mobiele bandenservice hoef je geen vrij te nemen van je werk om je banden te vervangen. Doordat je gewoon kunt doorwerken hoeft je verantwoordelijkheidsgevoel voor je verkeersveiligheid niet ten koste te gaan van je productiviteit.

Het goede nieuws is dat –zelfs in deze rare tijden- sommige dingen niet veranderd zijn. Ook dit jaar komt de mobiele bandenservice graag naar je toe om de bandenwissel voor je uit te voeren. Je hebt al kennisgemaakt met het gemak van thuis werken. Waarom ook niet thuis de banden laten vervangen?

Wanneer je woont en werkt in de regio Barendrecht / Capelle aan den IJssel / Zwijndrecht / Hendrik Ido Ambacht / Rotterdam / Nieuwerkerk aan den IJssel / Schiedam / Vlaardingen staat de mobiele bandenservice van Bandentaxi voor je klaar.

Uiteraard houden we rekening met alle maatregelen en zorgen we dat we altijd corona-proof werken.

Groot assortiment banden voor een scherpe prijs

Bandentaxi.nl heeft een groot assortiment banden (zowel zomerbanden als winterbanden) voor een uiterst scherpe prijs. Bij ons kun je autobanden kopen in o.a. de maten 205/55 r16, 195/65 r15, 225/40 r18, 185/65 r15 en 225/45 r17. Zoek en bestel onze goedkope autobanden heel eenvoudig via onze website en maak een afspraak met onze mobiele bandenservice.

Onze monteur komt de losse banden wisselen aan huis vanaf € 16,25. Waar en wanneer het u uitkomt. Ook op zaterdag en zondag én op feestdagen staan we voor u klaar.

De kosten voor het monteren van uw winterbanden zijn niet alleen onafhankelijk van de locatie, ze zijn ook nog eens lager dan wanneer u uw vaste garage de bandenwissel zou laten doen.

Mobiele bandenservice Barendrecht: winterbanden terwijl je werkt

Je zou ook interesse kunnen hebben in