Je elektrische auto nóg milieuvriendelijker maken?  Banden elektrische auto

Langzaam maar zeker is het Nederlands autopark aan het verduurzamen. De opmars van de elektrische auto is een goede stap richting duurzame mobiliteit. Elektrische auto’s zijn schoner, want brandstofvrij. En nog een voordeel: elektrisch rijden is een stuk goedkoper dan rijden op benzine of diesel. Het maakt niet uit wat de zuinigheid van een fossiele auto is, de elektrische auto rijdt een stuk voordeliger.

Toch kun je, ook met je elektrische auto, nog extra bezuinigen op de kosten van je gereden kilometers. Want net zoals een fossiele auto verder rijdt op de juiste banden, zo kan ook een elektrische auto profiteren van de zuinigheid van de juiste zomerbanden. Door banden met een hogere zuinigheid te laten monteren kun je de actieradius van je elektrische auto verhogen. Anders gezegd, met zuinige banden haal je  meer kilometers uit één acculading.

Wanneer je geen tijd hebt om naar de garage te gaan, of geen zin hebt, kun je gebruik maken van bandentaxi.nl. Hier kun je in een paar klikken de zomerbanden selecteren die het hoogst scoren op zuinigheid en gelijk een afspraak maken om deze banden te laten monteren op je elektrische auto. Dat doen we op locatie (in de regio Ridderkerk, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht, Rotterdam), dus je hoeft er zelfs je plannen niet op af te stemmen.

Wij komen naar jouw gewenste locatie. Dat betekent dat jij gewoon lekker door kunt werken, terwijl onze gespecialiseerde bandenmonteurs jouw auto voorzien van de meest efficiënte zomerbanden. Je hebt er geen omkijken naar, maar kunt deze zomer wel veilig, comfortabel én zuinig rijden.

Je elektrische auto nóg milieuvriendelijker maken?  Banden elektrische auto

Je zou ook interesse kunnen hebben in